Reforma 222

Mexico city, Mexico.

2012

Located in the mixed-use complex Reforma 222, the project was to bring the department from the condition that gives the developer. The commission had the initial factors, seek the greatest possible storage area and cause a feeling of spaciousness as customers previously lived in a large townhouse in Jardines del Pedregal and  would move to an apartment 178m ². The proposal eliminates a room giving this area to a workspace open to the living room getting with this a bigger vision angle to the spectacular city views. With this simple action in combination with increased headroom in the main area of the department, you get a radical change in the amplitude of space. The storage space is solved with floor to ceiling cabinets that become references to the spatial experience of the project.

Colima 184-202, Roma, MX, 06700      info@elcielomx.com     tel. +52 55.8436.6582      IG:  elcielo_mx